fbpx
Top

U svetu koji postavlja stalne zahteve našem fizičkom i mentalnom biću, dosledna  praksa brige o sebi je ta koja nas održava u ravnoteži iznutra i spolja. U tom kontekstu, svila se ističe kao materijal koji ne samo da donosi luksuz, već ima duboki značaj u domenu prirodne nege kože i kose kao i dobrobiti za celokupno zdravlje i kvalitetan san. Vekovima svila ostaje simbol raskoši i elegancije, ali i dublje veze sa suptilnim nijansama unutrašnjeg blagostanja. A zašto su Silkeep svileni proizvodi najbolje rešenje ka unutrašnjoj ravnoteži uma i tela saznajte u nastavku. 

1. Silkeep svilene maske su idealan saveznik tokom vežbanja joge

Iako jogu ne praktikujemo ni približno onoliko često koliko bismo želeli, volimo i proces i rezultate. Više od impresivnih poza, joga ujedinjuje telo i um dok poboljšava fleksibilnost, snagu i držanje (apsolutno neophodno za one od nas koji provode mnogo vremena za svojim računarima). Takođe volimo kako joga smanjuje stres i anksioznost dok nam omogućava da se fokusiramo na svesnost i meditaciju. Silkeep svilena maska za oči je idealna u praksi joge kako bi se blokirali vizuelni podražaji i kako bi se pomoglo u opuštanju. To pomaže praktikantima da se lakše fokusiraju na disanje, unutarnje senzacije i meditativne tehnike tokom vežbanja joge. Blokiranje svetlosti takođe doprinosi dubljem osećaju opuštenosti i smirenosti tokom vežbanja.

2. meditacija nikada nije bila lakša uz silkeep svilene maske

U svakodnevnom haosu savremenog života meditacija vam omogućava da stvorite oazu mira. Odvajanje samo nekoliko minuta da mirno sedite i posmatrate svoje misli može dovesti do poboljšanja fokusa, smanjenja stresa i emocionalnog blagostanja. Vođene meditacije, prakse svesnosti ili jednostavno fokusiranje na dah mogu biti neverovatno transformativne. Silkeep svilene maske koriste se u meditaciji kako bi se blokirali vizuelni podražaji i stvorio prostor za dublju koncentraciju i unutarnje posmatranje. Blokiranje spoljne svetlosti pomaže vam da se lakše fokusirate na unutrašnje senzacije, misli i osećaje. Osim toga, nošenje svilene maske pomaže u smanjenju distrakcije tokom meditacije, omogućavajući dublji ulazak u meditativno stanje i veći unutrašnji mir.

3. silkeep svilene Gumice- olakšavaju vežbanje dok štite kosu od oštećenja

Bez obzira na vrstu aktivnosti, vežbanje oslobađa endorfine za poboljšanje raspoloženja, smanjenje stresa i poboljšanje mentalnog zdravlja. Pronađite radost i kreativnost u kretanju tela na bilo koji način koji vam najviše odgovara i ubraćete plodove poboljšanog kardiovaskularnog zdravlja, poboljšanog tonusa mišića i povećane energije. Silkeep svilene gumice zadržavaju frizuru na mestu tokom vežbanja, što je posebno korisno kada vežbate aktivnosti koje zahtevaju brže pokrete ili skakanje. Svilene gumice su za razliku od običnih gumica mekše i njihova površina je glatka čime se manjuje rizik od kidanja i oštećenja kose tokom vežbanja. Svila smanjuje trenje na kosi tokom vežbanja a to sprečava zapetljavanje i lomljenje kose kao i lakše raščešljavanje kose nakon vežbanja. Osim što je funkcionalna svilena gumica dodaje dozu elegancije i stila vašoj frizuri dok vežbate.

4. kvalitetan san i regeneracija svake noći uz silkeep svilene jastučnice

San je ključan za oporavak tela jer tokom sna telo obnavlja tkiva, jača imuni sistem i reguliše hormone. Takođe, san igra ključnu ulogu u održavanju mentalnog zdravlja. Nedostatak sna može dovesti do povećane anksioznosti, sepresije, razdražljivosti i problema sa koncentracijom. Kvalitetan san pomaže u regulisanju raspoloženja i emocionalne stabilnosti. Silkeep svilena jastučnica je izuzetno nežna i glatka prema koži. To znači da svilena jastučnica smanjuje trenje koje iritira kožu tokom noći i pobolšava udobnost i omogućava miran i kvalitetan san. Svila je prirodni izolator topolote koji održava optimalnu temperaturu tokom noći smanjujući znojenje i buđenje tokom noći. Takođe svila je hipoalergena i ima sposobnost održavanja hidratacije što je posebno korisno za ljude sa suvom i osetljivom kožom. 

Silkeep je prvi regionalni brend koji se bavi prodajom i kreiranjem proizvoda od svile za spavanje.

 

U nastavku možete videti ponudu naših svilenih proizvoda:

Pratite nas na Facebook-u i Instagram-u kako biste prvi saznali sve novosti.

Post a Comment

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
0
  0
  Vaša korpa
  Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu
   Calculate Shipping
   Primenite kupon