fbpx
Top

Praznici su prilika da osetimo povezanost sa drugima, da izrazimo empatiju i nežnost, te da gradimo i negujemo odnose koji su nam važni. Bez obzira da li biramo poklone za druge ili za sebe, važno je da to radimo sa ljubavlju i paznjom. Tim povodom Silkeep je pripremio specijalne popuste na celokupan svileni asortiman kako biste mogli da odaberete originalan poklon za svoje najbliže tokom praznične sezone darivanja i pokažete im koliko ih volite i koliko su vam važni.

1. svilene jastučnice

Ukoliko želite da poklonite nežnost i pažnju vašoj bliskoj osobi najbolji poklon su Silkeep svilene jastučnice od 100% prirodne svile. Osim što su meke i prijatne na dodir one imaju mnogobrojne benefite kada je u pitanju nega vaše kože i kose. Njihova glatka površina omogućava da koža klizi po jastučnici sprečavajući na taj način stvaranje bora i finih linija.

Osim toga ukoliko ste naneli proizvode za negu pre spavanja, svilene jastučnice ih neće upiti omogućavajući na taj način da vaša koža iskoriti njihov pun potencijal. Svila je idealna za očuvanje kvaliteta kose jer zbog njene glatke površine neće doći do mršenja kose tokom noći sprečavajući na taj način lomjenja i oštećenja. Iskoristite Silkeep ponudu i obradujte vašu dragu osobu najnežnijim jastučnicama od 100% prirodne svile.

2. svilene pidžame

Silkeep svilene pidžame su idealan praznični poklon, jer svila pruža osećaj luksuza i sofosticiranosti. Svilene pidžame dodaju eleganciju svakodnevnim trenucima opuštanja. Svilena tkanina je mekana i nežna prema koži, pružajući udobnost tokom noći. Takođe, ona ima prirodno svojstvo termoregulacije, održavajući optimalnu temperatutu bez obzira na vremenske uslove, stvarajući idealnu atmosferu za miran san. Svilene pidžame dolaze u 4 boje i 4 veličine i predstavljaju savršen personalizovan poklon za predstojeće praznike.

3. svilene maske

Poklanjanjem Silkeep svilene maske, poklanjate svojim dragim osobama trenutke opuštanja i brige o sebi, što je nešto što svako zaslužuje. Svila je poznata po svojoj mekoći i luksuznom osećaju na koži. Svilene maske na prirodan način blokiraju svetlost i omogućavaju dublji i mirniji san. Svilene maske su praktičan poklon koji možete da ponesete svuda i lako se održavaju. Svilena tkanina je manje abrazivna i manje iritira kožu od drugih materijala što doprinosi očuvanju glatkoće i sprečava stvaranje bora na osetljivom okoloočnom području. Svilene maske su idealan poklon za predstojeće praznike jer kombinuju luksuz, udobnost i negu kože, pružajući istovremeno funkcionalan i elegatan poklon koji će vaša draga osob koristiti svake noći.

4. SVILENI UVIJAČI

Svaka žena želi da ima sređenu frizuru u svakoj prilici. S druge strane ono što je problem jeste kako imati definisanu frizuru i zdravu i kvalitetnu kosu. Ali, to je moguće uz Silkeep svilene uvijače od 100% prirodne svile, koji neće oštetiti kosu a vaša frizura biće idealna u svim prilikama. Za razliku od pegle ili figara koji pod visokom temperaturom narušavaju kvalitet dlake i dovode do lomljenja i oštećenja, Silkeep svileni uvijač je potpuno bezbedan proizvod koji neguje i štiti kosu. Osim toga svila ne upija proizvode koje ste prethodno naneli na kosu čuvajući tako hidriranost i kvalitet. Ukoliko tražite idealan poklon za predstojeće praznike da obradujete vašu mamu, sestru ili drugaricu Silkeep svileni uvijač je uvek odličan poklon.

5. Svilene gumice

Silkeep svilene scrunchie gumice dolaze u 5 boja i prilagođavaju se svim stilovima i ličnim preferencijama stoga su savršen poklon u svim prilikama. One dodaju notu elegancije i najjednostavnijim frizurama. Svilena tkanina j enežna i glatka što pomaže u smanjenju trenja između kose i gumice doprinoseći očuvanju kvaliteta kose i sprečavanju lomljenja i oštećenja.

6. svilene kape

Pošto većina žena ulaže dosta novca u negu kose, investirajući u što kvalitetnije preparate i proizvode za kosu, najbolji poklon je Silkeep svilena noćna kapa koja neguje kosu tokom sna. Svilena noćna kapa će zadržati svu hidratantnost vlasi kose, tako što će obezbediti da svi stavljeni preparati za kosu ostanu na njoj.

Pored toga svilena noćna kapa smanjuje trenje kose koje se stvara tokom spavanja, što će sprečiti kosu da se lomi i da razvija ispucale krajeve. Takođe pomaže da sklonite kosu sa lica i leđa, a da ne uzrokuje glavobolju i sprečava lomljenje i krzanje kose. Obradujte vašu sestru, mamu ili drugaricu najmekšim Silkeep svilenim noćnim kapama za spavanje i negu kose.

7. svilene spavaćice

Silkeep svilene spavaćice su nežan, luksuzan i elegantan poklon koja će učiniti posebnom osobu kojoj poklanjate. Dolaze u 3 boje i 4 veličine i predstavljaju savršen spoj luksuza i udobnosti. Nežnost svilene tkanine smanjuje trenje između tkanine i kože, što može pomoći u smanjenju iritacija tokom sna. Takođe zbog svojstva prirodne termoregulacije one održavaju optimalnu temperaturu tokom sna stvarajući prijatno okruženje za san tokom cele godine. 

8. svilena traka za kosu

Silkeep svilena traka je savršen praznični poklon jer osim što neće oštetiti kosu ona olakšava svakodnevnu makeup rutinu. Svila je nežna prema kosi, smanjuje trenje i sprečava pucanje vlasi. Svilena traka drži kosu dalje od lica, čime sprečava da vam kosa pada na lice prilikom nanošenja šminke. Takođe svilena traka može da pomogne u zadržavanju oblika frizure tokom šminkanja smanjujući statički elektricitet. Stoga, svilena traka stvara udobno i funkcionalno okruženje za šminkanje čineći ceo proces lakšim i ugodnijim. 

9. svilena posteljina

Kako bolje da pokažete da brinete za nekoga nego da mu poželite miran san i kvalitetan odmor. Silkeep svilena Silkeep posteljina je izuzetno nežna i meka i pruža osećaj kao da ste na sedmom nebu. Osim toga njeno prirodno svojstvo termoregulacije omogućava prilagođavanje temperaturi tela, tako da će leti da vas hladi a zimi da greje.

Svila je hipoalergena stoga neće sakupljati grinje i ostale mikroorganizme koji izazivaju alergije, akne, dermatitis i druge probleme sa kožom. Svila je izuzetno dugovečna i otporna tkanina i vekovima je poznata kao kraljica svih materijala stoga je kupovina svilene posteljine uvek isplativa investicija i prikladan poklon.

Silkeep je prvi regionalni brend koji se bavi prodajom i kreiranjem proizvoda od svile za spavanje.

 

U nastavku možete videti ponudu naših svilenih proizvoda:

Pratite nas na Facebook-u i Instagram-u kako biste prvi saznali sve novosti..

Post a Comment

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
0
  0
  Vaša korpa
  Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu
   Calculate Shipping
   Primenite kupon