fbpx
Top
recept-za-savršenu-kosu

Proleće karakterišu nagle promene temperature koje nepovoljno utiču na zdravlje i kvalitet vaše kose. Bujna, kvalitetna i negovana kosa bez ispucalih krajeva je ono čemu teži svaka od nas. Prleazni period je uvek izazov na koji treba odgovoriti adekvatnom negom. Ovo proleće je idealna prilika da oporavite vašu kosu i poboljšate njen kvalitet kako bi kosa bila bujna i zdrava, i kako bi u potpunosti ostvarila svoj prolećni potencijal. U nastavku saznajte najbolji recept za savršenu kosu ovog proleća uz Silkeep svilene proizvode.

1. svilene jastučnice za kosu bez ispucalih krajeva

Ukoliko imate problem sa oštećenom kosom ovog proleća Silkeep svilene jastučnice su pravi izbor za vas. Osim što je izuetno nežna i mekana, svilena jastučnica neće vući vašu kosu sprečavajući lomljenja i oštećenja. Spavanje na svili je najbolji recept za savršenu kosu jer  omogućava vašoj kosi da zadrži više vlage, zadržavajući prirodna ulja i hidriranost vlasi. Takođe, spavanje na svilenoj jastučnici stimuliše rast kose, pomaže u borbi protiv peruti, hrani kosu i daje joj savršen odsjaj. Ukoliko imate kovrdžavu ili kosu sklonu zapetljavanju, jastučnice od svile su najbolje rešenje za vas jer pomažu u održavanju definicije lokni i lakšem raščešljavanju kose ujutro.

recept-za-savršenu-kosu-svilena-jastučnica

2. svilene kape za očuvanje hidriranosti kose

Ako ste imali priliku da bar jednom spavate sa Silkeep svilenom kapom mogli ste da osetite sve prednosti koje donosi i niste poželeli više nijednu noć da zaspite bez svoje omiljene kape za spavanje. Ukoliko još uvek niste, ovog proleća isprobajte najbolji recept za savršenu kosu i vratite sjaj i kvalitet vašoj kosi.

Svilena kapa smanjuje zapetljavanje kose tokom okretanja u snu jer predstavlja glatku barijeru između vaše kose i jastučnice omogućavajući lakše održavanje i raščešljavanje kose. Takođe svilena kapa sprečava neželjeno kovrdžanje kose tokom sna koje uzrokuje lomljenja i oštećenja.

Svila ne upija proizvode koje ste naneli za negu vaše kose omogućavajući kosi da zadrži neophodnu hidriranost tokom sna. Osim toga svilene kape će zadržati željeni oblik frizure tokom sna i smanjiti mogućnost buđenja sa neurednom kosom.

Adekvatna zaštita kose poput nošenja svilenih kapa tokom spavanja dovedi do čuvanja hidratantnosti kose, sprečava lomljenje i krzanje kose i samim time pospešuje se brži rast kose. Investirajte ovog proleća svilene kape za spavanje i uživajte u bujnoj, zdravoj i kvalitetnoj kosi.

recept-za-savršenu-kosu-svilena-noćna-kapa

3. svileni uvijači za savršenu kosu bez upotrebe toplote

Must have ovog proleća za trendi frizuru bez oštećenja je Silkeep svileni uvijač. Osim što je veoma praktičan i jednostavan za upotrebu, svileni uvijač sprečava lomljenja i oštećenja kose i zato je idealan recept za savršenu kosu. Možete imati uvek savršenu frizuru a da pritom vaša kosa bude zdrava i negovana. Pitate se kako? Svileni uvijači osim što odgavaraju svim dužinama i tipovima kose zadržaće kvalitet i sjaj vaše kose.

Za razliku od pegle ili figara svileni uvijači će sprečiti lomljenja i oštećenja kose nastalih usled izlaganju visokim temperaturama. Dugotrajno korištenje pegle i figara može trajno da uništi vašu kosu ali sa svilenim uvijačem imaćete savršenu frizuru bez rizika od narušavanja kvaliteta kose. Dudova svila manje upija od drugih materijala poput pamuka, što znači da apsorbuje manje vlage iz vaše kose preko noći i zadržava neophodnu hidriranost kose. Ovo proleće je idealna prilika da svakodnevno prošetate trendi frizuru uz očuvanje zdravlja i kvaliteta kose uz Silkeep svileni uvijač u roze i crnoj boji.

recept-za-savršenu-kosu-svileni-uvijač-za-kosu

4. svilene gumice za savršenu kosu bez lomljenja i oštećenja

Svilene scrunchie gumice su najbolje rešenje za savršenu kosu ovog proleća. Osim što možete da ih kombinujete u raznim prilikama njihova glatka površina sprečava lomljenja i oštećenja kose. Svila je izuzetno mekana i nežna i zbog toga za razliku od drugih materijala neće vući i zatezati vašu kosu sprečavajući na taj način pojavu glavobolje i migrene. Svilene gumice će vam pomoći u održavanju prirodnog nivoa vlage održavajući tako hidriranost, kvalitet i sjaj kose. Zbog svoje teksture i glatke površine sprečavaju zapetljavanje kose i omogućavaju lakše raščešljavanje za savršenu kosu svaki dan. Takođe ukoliko želite da pokupite kosu pre spavanja svilene gumice su pravo rešenje jer one su nežne i ne oštećuju vašu kosu čak i tokom sna. Svilene gumice su bezbedne za vašu kosu i ne izazivaju rizik od trenja usled okretanja i pomerenja tokom sna.

recept-za-savršenu-kosu-svilena-gumica-za-kosu

Silkeep je prvi regionalni brend koji se bavi prodajom i kreiranjem proizvoda od svile za spavanje.

 

U nastavku možete videti ponudu naših svilenih proizvoda:

Original price was: RSD 3,899.00.Current price is: RSD 3,299.00.

Original price was: RSD 3,899.00.Current price is: RSD 3,299.00.

Original price was: RSD 3,899.00.Current price is: RSD 3,299.00.

Pratite nas na Facebook-u i Instagram-u kako biste prvi saznali sve novosti.

Post a Comment

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
0
  0
  Vaša korpa
  Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu
   Calculate Shipping
   Primenite kupon