fbpx
Top

Imati kovrdžavu kosu za mnoge predstavlja blagoslov, ali održavanje kovrdžave kose je mnogo zahtevniji zadatak. Kovrdžava kosa ima tendenciju da bude dosta suva i sklona je oštećenju mnogo više od ravne kose. Razlika između borbe sa kovrdžama i ljubavi prema njima leži u nezi kose. 

Ukoliko želite da uvek imate savršene lokne bez mnogo truda rešenje su originalne Silkeep svilene noćne kape. Silkeep svilene kape su neophodne za one sa kovrdžavom ili afro kosom jer ne samo da pomažu u zaštiti kose, već i zadržavaju vlagu i sprečavaju kovrdžanje. Održavanje kovrdžave kose nikada nije bilo lakše uz Silkeep svilene kape a zašto saznajte u nastavku teskta.

1. Održavanje kovrdžave kose uz silkeep svilene kape

Okretanje tokom sna dovodi do zapetljavanja kose a to vodi do lomljenja kose i razvijanja ispucalih krajeva. Kovrdžava kosa je sklonija zapetljavanju i oštećenju od drugih tipova, a kako biste to sprečili rešenje je da spavate sa Silkeep svilenom kapom od 100% svile. Nošenje Silkeep svilene kape tokom sna najlakši je i najefikasniji način da sprečite zapetljavanje kose. Glatka površina svile nežna je i bezbedna za vašu kosu i sprečiće trenje između vaše kose i jastučnice koje je glavni uzrok zapetljavanja kose.

2. Svilene kape Sprečavaju pojavu čvorova

Pomeranje tokom sna može stvoriti neželjene čvorove, opadanje i stanjivanje kose. Kako je svila izuzetno mekana i nežna ona će vašu kosu držati fiksiranu i delovaće kao barijera izmežu vaših lokni i jastučnice sprečavajući tako pojavu čvorova tokom sna. Takođe uz Silkeep svilene kape raščešljavanje kose nikada nije bilo brže i lakše.

3. Održavaju neophodnu hidrataciju i održavanje kovrdžave kose

Poznato je da kovrdžava kosa ima tendenciju da bude dosta suva, i sklonija kidanju mnogo više od ravne kose. Iz tog razloga kovrdžavoj kosi je neophodna dodatna hidratacija i zaštita tokom sna. Silkeep svilena kapa će pomoći kosi da održi neophodnu hidrataciju tako što neće upijati proizvode za negu kovrdžave kose koju ste prethodno naneli. Stoga kada noću nanesete svoja omiljena ulja, serume i maske za kosu, budite sigurni da će ih zahvaljujući Silkeep svilenoj kapi upiti vaša kosa a ne vaša jastučnica.

4. Svilene kape Čuvaju oblik i formu lokni tokom sna

Zasigurno ste bar jednom maštali da se probudite sa savršenom frizurom koja zahteva minimalan napor kako biste bili spremni za izlazak iz kuće. Uz Silkeep svilene kape to je itekako moguće jer one pomažu vašim loknama da zadrže oblik i definiciju tokom sna. Silkeep svilena kapa korisna je u održavanju lokni tokom spavanja, tako što zadržava kosu na jednom mestu i sprečava da se lokne razdvoje, takođe održavajući volumen lokni i čineći ih izraženijim. Kako biste uštedeli vreme i živce ujutro dovoljno je samo da skinete vašu omiljenu Silkeep svilenu kapu, blago počešljate kosu i spremni ste za izlazak iz kuće sa savršeno urednom kosom.

5. Svilne kape su najisplativija i najefikasnija investicija za održavanje kovrdžave kose

Održavanje kose zdravom nije uvek jeftina opcija pogotovo kada je u pitanju kovrdžavi tip kose. Odlazak kod frizera kao i isprobavanje hiljadu preparata za negu kose može da bude izuzetno skupo. Međutim, Silkeep svilene kape zbog svojih mnogobrojnih benefita predstavljaju najefikasniju investiciju za negu kose. Osim toga svila je izuzetno kvalitetna tkanina pa tako će vek trajanja vaše kape biti dugotrajan i isplativ. Investirajte u najkvalitetniju negu vaše kose već danas uz Silkeep svilene kape od 100% prirodne svile.

Silkeep je prvi regionalni brend koji se bavi prodajom i kreiranjem proizvoda od svile za spavanje.

 

U nastavku možete videti ponudu naših svilenih proizvoda:

Pratite nas na Facebook-u i Instagram-u kako biste prvi saznali sve novosti.

Post a Comment

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
0
  0
  Vaša korpa
  Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu
   Calculate Shipping
   Primenite kupon