fbpx
Top

Galentine’s day ili praznik prijateljstva je idealna prilika da proslavimo zajedništvo, ljubav i svakodnevnu podršku sa svojim drugaricama. Izlazak sa drugaricama, razgovori o životu, smeh, podrška u teškim trenucima čine temelj čvrstih veza među ženama. Jedan od najlepših načina da izrazite svoju zahvalnost i ljubav prema svojim najbližim drugaricama je kroz simbolične i pažljivo odabrane poklone. U nastavku Vam donosimo predloge Silkeep svilenih prizvoda koji su savršen i jedinstven poklon za vaše drage prijateljice:

1. Svilene jastučnice

Silkeep svilene jastučnice su trajan poklon koji će vaše prijateljice koristiti svake noći i koje će je konstantno podsećati na vaše prijateljstvo i brigu. Silkeep svilene jastučnice pružaju ne samo kvalitetan san, već i štite kožu od trenja i iritacija tokom noći. Osim toga ona ne upija proizvode za negu koje ste prethodno naneli čime se održava hidratacija kože i smanjuje mogućnost za pojavu bora. Svilene jastučnice su idealan poklon za Galentines jer kombinuju luksuz, udobnost i negu kože preužajući istovremeno jedinstven i trajan poklon koji će ojačati vaše veze sa prijateljicama.

2. Svilene maske

Poklanjanjem Silkeep svilene maske, poklanjate svojim prijateljicama trenutke opuštanja i brige o sebi, što je nešto što svaka žena zaslužuje. Svila je poznata po svojoj mekoći i luksuznom osećaju na koži. Svilene maske na prirodan način blokiraju svetlost i omogućavaju dublji i mirniji san. Svilene maske su praktičan poklon koji možete da ponesete svuda i lako se održavaju. Svilena tkanina je manje abrazivna i manje iritira kožu od drugih materijala što doprinosi očuvanju glatkoće i sprečava stvaranje bora na osetljivom okoloočnom području. Svilene maske su idealan poklon za Galentines jer kombinuju luksuz, udobnost i negu kože, pružajući istovremeno funkcionalan i elegatan poklon koji će vaša prijateljica koristiti svake noći.

3. Svilene gumice

Silkeep svilene gumice dodaju eleganciju i šarm bilo kojoj frizuri, čineći ih savršenim poklonom za drugaricu. Svilene gumice pomažu u smanjenju lomljenja kose i očuvanju sjaja i kvaliteta. Svila je nežna prema kosi i smanjuje krzanje i razvijanje ispucalih krajeva. Svilene gumice su mekane i nežne na dodir, što ih čini izuzetno udobnim za nošenje tokom celog dana. Silkeep svilene gumice dolaze u različitim bojama prilagođavajući se svakom stilu i preferencijama i predstavljaju praktičan poklon koji će vaše drugarice svakodnevno nositi. Neka svilene gumice budu simbol elegancije, stila i povezanosti među drugaricama čineće Galentines još posebnijim i nezaboravnim.

4. Svileni uvijači

Poklanjanjem Silkeep svilenih uvijača pokazujete svojim drugaricama da želite da se osećaju posebno i da im pružite dodir luksuza u svakodnevnoj rutini nege kose. Svileni uvijači za savršene lokne bez upotrebe toplote su idealni za sve tipove kose pružajući istovremeno eleganciju i funkcionalnost u jednom proizvodu. Svilena tkanina je mekana i nežna na dodir, što čini svilene uvijače udobnim za nošenje tokom spavanja. Svileni uvijači pomažu u očuvanju kovrdža i talasa dajući kosi lepršav i prirodan izgled bez lomljenja i oštećenja. Kombinacija luksuza, prirodne nege i udobnostu čini ih idealnim poklonom za Galentines pružajući jedinstveno iskustvo nege kose u kojem će svakodnevno uživati. 

5. Svilene kape

Silkeep svilene kape štite kosu od oštećenja i lomljenja, jer svila smanjuje trenje između kose i materijala. One pomažu u oćuvanju zdravlja kose i smanjenju pojave oštećenja tokom sna. Svilene kape pomažu u očuvanju oblika frizure tokom sna smanjujući potrebno vreme za stilizovanje kose ujutro. Svilene kape su simbol luksuza, nege i pažnje prema drugaricama i stoga su idealan poklon za Galentines.

6. Svilene spavaćice

Silkeep svilene spavaćice su savršen poklon za Galentines jer je nežna na koži i pruža udobnost tokom noći. Svilene spavaćice imaju prirosnu sposobnost regulisanja temperature, što pruža miran san tokom cele godine. Za razliku od drugih materijala, svila ograničava količinu trenja o kožu sprečavajući na taj način iritacije i svrab kože.Prirodna zaštita koja se može naći u svilenom materijalu takođe znači da može da odbije grinje, buđ i gljivice da se formiraju u samoj tkanini. Ovo je čini odličnim izborom materijala za spavanje za sve, a posebno za pojedince koji pate od osetljive kože i raznih alergija.Pokanjanje svilenih spavaćica za Galentines simbolizuje pažnju, brigu i ljubav prema drugaricama. 

7. Svilena traka

Silkeep svilene traka za kosu izrađena je od 100% prirodne svile i skloniće svu kosu sa vašeg lica tako da ćete moći neometano da se umijete bez rizika od kvašenja kose. Osim toga ona je veoma mekana i glatka i neće dovesti do oštećenja i lomljenja kose za razliku od traka napravljenih od drugih materijala.

Svilene trake za kosu omogućavaju da pokupite svu kosu sa lica i na taj način sprečite mogućnost da vam kosa pada na lice prilikom šminkanja. Takođe svilene trake za kosu su veoma nežne i mekane a njihova glatka površina neće lomiti i oštetiti vašu kosu. Poklanjanje svilene trake za Galentines naglašava važnost nege i gest zahvalnosti za prijateljstvo. 

8. Svilene pidžame

Silkeep svilene pidžame dodaju osećaj glamura i šarma čak i u najopuštenijim trenucima. Ona je nežna na koži i ugodna za nošenje, što je čini svilenu pidžamu posebnim poklonom. Svila prirodno reguliše temperaturu i smanjuje rizik od znojenja zbog toga predstavlja najprijatniju tkaninu za spavanje. Takođe svila poseduje antibakterijska svojstva koja mogu pomoći u smanjenju bubuljica i akni na telu. Svila je prirodno vlakno koje ne začepljuje pore, a to može biti dodatna pomoć uz proizvode za borbu protiv akni.Osim toga svilene pidžame su veoma kvalitetne i dugotrajne stoga predstavljaju uvek isplativu investiciju. Svilene pidžame kombinuju udobnost, eleganciju i pažnju  đto ih čini savršenim poklonom za Galentines

Silkeep je prvi regionalni brend koji se bavi prodajom i kreiranjem proizvoda od svile za spavanje.

 

U nastavku možete videti ponudu naših svilenih proizvoda:

Original price was: RSD 3,899.00.Current price is: RSD 3,299.00.

Original price was: RSD 3,899.00.Current price is: RSD 3,299.00.

Original price was: RSD 3,899.00.Current price is: RSD 3,299.00.

Pratite nas na Facebook-u i Instagram-u kako biste prvi saznali sve novosti.

Post a Comment

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
0
  0
  Vaša korpa
  Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu
   Calculate Shipping
   Primenite kupon