fbpx
Top
poklon za nju

Ukoliko imate dugačku listu dama za koju bi trebalo da odaberete poklon, a vaša lista za kupovinu je prazna, ovaj tekst je za vas. U nastavku moći ćete da vidite predloge za idealan poklon za nju. Bilo da birate poklon za devojku, majku, najbolju drugaricu ili sestru, ove ideje pomoći će vam da odaberete poklon koji će ih zaista obradovati.

 

Prvi korak je proceniti šta dama kojoj birate poklon želi i šta joj je neophodno. Ovo nije lak zadatak, a dodatno ga otežava činjenica da ne možete uvek znati šta osoba kojoj birate poklon već ima u svojoj kolekciji. Zato, naše ideje za poklon su originalne i drugačije, pa nema sumnje da će izazvati oduševljenje. 

 

A ukoliko neki od ovih poklona odaberete za sebe, nećemo biti iznenađeni jer smo pripremili neodoljive predloge.

Neodoljiv poklon : scrunchie gumice

Poklon za nju - scrunchie gumice

Ako niste čuli već, scrunchie gumice su se vratile, i tu su ta ostanu i zato su idealan poklon za nju. Silkeep svilene scrunchie gumice ne lome i ne krzaju kosu pa su osim trendi dodatka i najbolji izbor za negovanu kosu. Odaberite boje po želji u setu od tri gumice. 

Original price was: RSD 3,899.00.Current price is: RSD 3,299.00.

Original price was: RSD 3,899.00.Current price is: RSD 3,299.00.

Original price was: RSD 3,899.00.Current price is: RSD 3,299.00.

nezaboravan poklon - parfem

Poklon za nju - parfem

OK, parfem kao poklon  nije nova ideja, ali parfemi niche brendova koje možete naći u pojedinim parfimerijama svakako jesu. Naš izbor je A La Rose od Maison Francis Kurkdjian.

savršen Poklon - Maske za spavanje

Poklon za nju - Maska za spavanje

Pokloniti nekom miran san je poprilično poseban dar. Svilene maske za spavanje pružaju potpuni mir i odmor, blokirajući svetlost u potpunosti. Osim toga, izuzetno su nežne prema osetljivom okoloočnom predelu i ne upijaju proizvode koje nanosite pa su idealan poklon za nju.

Original price was: RSD 2,499.00.Current price is: RSD 1,799.00.

Original price was: RSD 2,499.00.Current price is: RSD 1,799.00.

najpažjiviji poklon - tretman

poklon za nju - tretman

Ukoliko želite nekom da pokažete da Vam je stalo, tretman je idealan poklon. Bilo da je reč  tretmanu lica ili tela, svakome je ponekad potreban self-care momenat. 

trendi poklon - ogrtač

Verovatno ste već videli brend BEBE by Dunja, tako da nije potrebno puno govoriti o proizvodima koje svaka žena želi da ima, a nežno beli ogrtač idealan je poklon za nju.

idealan poklon - sveća

Poklon za nju - sveća

Mirisne sveće već godinama su neizostavan detalj u domovima mnogih žena. Pa ako birate poklon, nećete mnogo pogrešiti ukoliko odaberete sveću, a brend Diptique stoji iza najboljih sveća na tržištu.

luksuzan Poklon za nju - svilena jastučnica

Poklon za nju - svilena jastučnica

Ultimativni znak pažnje, SIlkeep svilena jastučnica, idealan je poklon za nju. Najnežniji materijal neguje kožu i kosu, i ne upija proizvode, pa doprinosi hidrataciji. Osim toga, na svilenoj jastučnici, koža i kosa se ne “gužvaju”, pa će usporiti proces starenja. Silkeep svilene jastučnice izrađene su od 100 prirodnih materijala i jedan su od najluksuznijih poklona koje možete pokloniti. 

Bilo da birate poklon za devojku, majku, najbolju drugaricu ili sestru, naše ideje pomoći će vam da odaberete poklon koji će ih zaista obradovati.

Post a Comment

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
0
  0
  Vaša korpa
  Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu
   Calculate Shipping
   Primenite kupon