fbpx
Top
black-friday-popusta

Black Friday koji se tradicionalno obeležava poslednjeg petka u novembru i smatra se najprometnijim šoping danom u godini. Nastao je u SAD i sa godinama se proširio po svetu. Osim toga što neke radnje otvaraju vrata već u četvrtak uveče, poslednjih nekoliko godina se ustalila praksa da je ovaj praznik aktivan minimum nedelju dana, i naziva se Crna nedelja. Black Friday je idealna prilika da iskorisitite popuste i akcije koje se nude u radnjama širom zemlje i sveta i obradujete svoje najmilije nekim lepim poklonom. Iz tog razloga predstavljamo vam predlog poklona tokom Black Friday popusta.

1. poklon vaučer

Sa ogromnom lepezom proizvoda i usluga koji su danas dostupni, veoma je teško predvideti šta će se nekome svideti, pa i nekome koga odlično poznajemo. Stoga kao izvrsno rešenje tu su poklon vaučeri. Poklon kartica omogućava osobi da kupi iz određene prodavnice ono što joj je i zaista potrebno, a vama pruža zadovoljstvo što ste joj ispunili želju i usrećili je. Ne možete uvek da garantujete da će neko vaš poklon čuvati do kraja života, ali ako ga pustite da bira, mnogo je veća verovatnoća da će se to dogoditi. Još jedna prednost ovog poklona što ne morate da ga uručite lično pa možete da ga poklonite nekome koga niste dugo videli a želite da ga iznenadite. Black Friday je idealno vreme kada možete pokloniti nekome poklon vaučer koji može iskoristiti za vreme velikih popusta. Silkeep ima vaučere od 2.000-50.000 RSD koji možete pokloniti vama dragoj osobi koja može da iskorirsti popuste u toku Crne nedelje i Crnog Petka.

2. relax masaža

Najbolji poklon za svaku osobu je briga i pažnja. Nije bitno da li je žena/muž, vaš šef, bliski prijatelj ili rođak , svi su zadovoljni ne samo materijalnim, već i emotivnim poklonima. A ako ovaj poklon donosi i neprocenjive zdravstvene koristi, udvostručiće svoju vrednost. Svi se svakodnevno susrećemo sa stresnim situacijama, a masaža nam može pomoći da se opustimo i osećamo bolje. Takođe, mnoge studije su pokazale da se jedna sesija masaže može uporediti sa punim 8-satnim snom. Stoga ukoliko želite da iznenadite nekom tokom Black Friday popusta poklonite mu termin za masažu i zasigurno će vam biti zahvalan.

black-friday-popusta

3. knjiga sa posvetom

Još jedan odličan predlog poklona tokom Black Friday popusta je knjiga. Jedan od najlepših hobija koje čovek može da ima je čitanje. Knjige nude potpuno novi svet koji je fantastičan, egzotičan, neobičan i uzbudljiv. Ovo oslobađa imaginarnu moć uma i tera ljude da zarone duboko u neverovatan svet.

Čitanje čini ljude empatičnijim, a ljudi koji čitaju žive duže. Dakle, dajući nekome knjigu, urezujete mu trajno sećanje u um, još ukoliko napišete posvetu zasigurno će ostaviti jak utisak na vašu dragu osobu

black-friday-popusta
black-friday-popusta

4. svileni silkeep uvijač

Savršene lokne su uvek u modi i pogodne su za svaku priliku. Veliki broj žena koristi uređaje za kosu koji rade po principu direktnog zagrevanja (poput figara), kako bi napravile savršeno oblikovane lokne ili talase. Upotreba figara dovodi do značajnog oštećenja vaše kose. Redovnom upotrebom ovih uređaja, kosa može postati tanka, suva i ispucala, što utiče na dugoročni kvalitet kose. Sa druge strane, svileni uvijači za kosu će na prirodan način napraviti talase, bez upotrebe toplote. Prirodno stilizovanje kose je uvek najbolje rešenje za negu i očuvanje kvaliteta kose stoga predstavlja idealan predlog poklona tokom Black Friday popusta za vašu dragu osobu.

black-friday-popusta
black-friday-popusta

5. putovanje

Mnoge turističke agencije nude popuste na aranžmane tokom Black Friday popusta. Otvaranje poklona je uzbudljivo, ali kada šareno pakovanje nestane i koristite poklon nekoliko dana uzbuđenje može da izbledi. Ali sa putovanjima uzbuđenje traje jer postoji nešto čemu se možete radovati nekoliko dana, nedelja ili čak meseci, a uspomene ostaju zauvek.

Putovanja su prilika da se odvojite od uređaja i svakodnevnih obaveza, opustite se i zabavite. Na kraju krajeva, putovanja generalno čine ljude srećnijima a sreća je najbolji poklon koji možete dati ili primiti.

black-friday-popusta

Silkeep je prvi regionalni brend koji se bavi prodajom i kreiranjem proizvoda od svile za spavanje.

 

U nastavku možete videti ponudu naših svilenih proizvoda:

 

Pratite nas na Facebook-u i Instagram-u kako biste prvi saznali sve novosti…

Post a Comment

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
0
  0
  Vaša korpa
  Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu
   Calculate Shipping
   Primenite kupon