fbpx
Top
položaj-tela-tokom-spavanja
položaj-tela-tokom-spavanja

Mala lopta / ovo je položaj koji podseća na fetusni položaj

Ležite na strani, kolena privučenih prema grudima, savijenih i zatvorenih laktova. Ovo je jedna od najčešćih pozicija prilikom spavanja, više kod žena nego kod muškaraca, naročito tokom dremanja. Ovo znači da volite da se osećate sigurno i zaštićeno. Prilično ste osetljivi  i nežni, možda malo i stidljivi.

SPAVATE NA STRANI, SA RUKAMA ISPRED, KAO DA BISTE ŽELELI DOHVATITI NEŠTO

Drugi vas vide kao mirnu i pouzdanu osobu. Pažljivi ste i brižni, ali često neodlučni. Međutim, kada nešto odlučite, čvrsto se držite toga. Iako težite tome da budete otvoreni za nova iskustva, vrlo ste sumnjičavi i oprezni. Želite da imate kontrolu nad stvarima, previše obraćajući pažnju na detalje.
položaj-tela-tokom-spavanja

Jarbol ili sveća / spavate na strani, sa rukama pruženim pored tela

Veoma ste komunikativni i volite da ste u društvu drugih ljudi. Druželjubivi ste, veseli i puni poverenja kada su drugi u pitanju. Drugi vas vide kao energičnu i razdraganu osobu, odanu i upornu, koja misli svojom glavom, a probleme sagledava sa svih strana.

Na leđima / najviše volite da spavate na leđima, rukama ispruženim sa strane

Prilično ste rezervisani i uzdržani, ne govorite mnogo. Postavljate visoke standarde sebi i drugima, pa lako možete biti razočarani. Perfekcionista ste i savesni, drugi znaju da se mogu osloniti na vas. Dozvolite sebi da se opustite ponekad.
položaj-tela-tokom-spavanja

Na stomaku / vaš omiljeni položaj je kada ležite na stomaku, glave okrenute na stranu, rukama zagrlite jastuk

Druželjubivi ste, volite da ste u kontaktu sa drugim ljudima. Iako imate svoje mišljenje o mnogim stvarima i jasne stavove, osetljivi ste na kritiku i najsigurniji ste u svojoj zoni udobnosti. Držite stvari pod kontrolom, iako vam se ćesto čini da nije tako.

Anđeo u snegu ili zvezda / ova pozicija spavanja izgleda onako kako zvuči

Kao da želite da se protegnete, rukama i nogama rašireni po celom krevetu.Vaša pozicija spavanja zaista govori o vama. Prilično ste otvoreni u svim životnim oblastima. Veoma ste šarmantni i harizmatični. Okruženi ste brojnim prijateljima i pokušavate da budete uvek tu za druge. Prija Vam kada ste u centru pažnje. Volite da spavate – kada bi postojala „igra spavanja“ vi biste je izmislili. 

položaj-tela-tokom-spavanja

Volite da zagrlite omiljenu igračku, kućnog ljubimca, jastuk ili partnera

Volite da vam bude udobno, ali ipak su odnosi koje imate sa drugim ljudima, na vrhu liste prioriteta u životu. Osećate bliskost sa drugima i veoma se osetljivi.

Kao da se sunčate / spavate na leđima sa rukama iznad glave ili pod jastukom

Kao i svi ljubitelji plaže, i vi volite da se opustite i relaksirate. Čine vas srećnim ljudi koji poput vas vole druženje i zabavu, pa ste takvim prijateljima i okruženi. Energični ste, volite uzbuđenje, ali uvek s obe noge čvrsto na zemlji.
položaj-tela-tokom-spavanja

NARUČITE VAŠU POSTELJINU VEĆ DANAS:

Pratite nas na Facebook-u i Instagram-u kako biste prvi saznali za popuste koje vam spremamo. Vaš put do negovane kože i boljeg sna počinje ovde!

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
0
  0
  Vaša korpa
  Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu
   Calculate Shipping
   Primenite kupon