fbpx
Top
100-svilene-posteljine-za-krevet-1024x1024

Bez obzira da li preuređujete svoju sobu, treba vam nova posteljina ili samo razmišljate da nabavite novi set jastučnica i čaršava, vreme je da razmislite kako svilena posteljina može promeniti vaš san i način na koji se vaš organizam odmara tokom noći. Razmislite – odmarate svoju glavu na vašem jastuku svake noći. Čak i ako čvrsto spavate većinu tog vremena, potrošite u proseku od 7 do 8 sati u krevetu svakog dana.

Prava ili pogrešna posteljina može imati veći efekat nego što ste mislili. Iz tog razloga morate investirati u posteljinu visokog kvaliteta, tačnije rečeno, svilene jastučnice od 100% prirodne svile bez dodatnih materijala. Pitate se zbog čega? Mnogi ljudi ne znaju da prirodne svilene jastučnice imaju mnogo benefita za lepotu i zdravlje. U nastavku možete pročitati 10 prednosti spavanja na svilenim jastučnicama.

1. ANTIAGE

Nežna tekstura svile smanjuje boranje lica, kao na ostalim materijalima, več koža lica tokom noći klizi po jastučnici, koja ne upija proizvode koji su naneti. Sprečavanjem gužvanja lica smanjuje se mogućnost novih borica na licu. Čuvajte Vašu kožu prirodnim putem, a najviše dok spavate, jer se tada naše telo najbolje regeneriše.

2. Svila je prirodno antialergijska

Većina jastučnica od različitih materijala ima tendenciju da vremenom akumulira značajnu količinu bakterija, gljivica i prašine koje se neminovno prenose na naše lice kada uveče idemo u krevet. Međutim, svila poseduje prirodna vlakna koja su antialergijska, što ih čini otpornijim na sakupljanje grinja, prljavštine i drugih alergena koji mogu igrati veliku ulogu stvaranju problema na vašoj koži.

3. materijal bez hemikalija

Konstantno dolazimo u kontakt sa raznim hemikalijama, ali to možemo drastično smanjiti tokom noćnog sna. Svila se proizvodi od svilenih buba koje se uzgajaju i odgajaju u kontrolisanim uslovima. Nisu izložene predatorima i čuvaju se u idealnim uslovima, što pomaže da se proizvede fino svileno vlakno sa ni malo izloženosti hemikalijama.

Sa druge strane, mnoge tkanine na tržištu su proizvedene od hemijskih intezivnih useva koji zahtevaju pesticide, herbicide i druge hemijske tretmane, pre nego što se obrađuju za pravljenje posteljine. Dakle, kada je u pitanju luksuzna svilena posteljina, ovo je jedan od onih slučajeva gde je manje stvarno više.

4. POBOLJŠAVA HIDRATANTNOST KOŽE LICA

Svila, za razliku od drugih materijala na tržištu, pomaže da vaša kože ne izgubi vlažnost i da bude više hidrirana. Spavanje na svili je odlična opcija za hidrataciju kože i održavanje prirodne vlažnosti. Uštedite novac kupovinom skupih krema za hidrataciju kože, tako što će vaše lice zadržati prirodnu vlažnost nakon spavanja na svilenoj jastučnici.

joga-za-lice-na-jastuku-silkeep
jastuk-u-svilenoj-roze-jastucnici

5. Svilena Posteljina NE UPIJA PROIZVODE KOJE NANESETE

Svila ne upija proizvode koje nanesete na kožu pre spavanja, pa se koža tokom noći značajno bolje regeneriše nego spavanjem na jastučnicima od drugih materijala. Svi naneseni proizvodi će imati svoje puno dejstvo, jer će ostati na Vašoj koži u toku noći.

6. Svilena posteljina ČUVA KVALITET KOSE

Osim što se koža Vašeg lica neće gužvati, tokom spavanja na svilenim jastučnicama, Vaša kosa će zadržati svoju hidratantnost i kvalitet. 

svilena-posteljina-savet-za-bolji-san

7. Svilena posteljina ČUVA OBLIK FRIZURE TOKOM SNA

Da li vam je dosta buđenja ujutro sa neurednom frizurom, gde trošite dosta vremena samo da biste je ponovo stilizovali? Spavanje na luksuznim svilenim jastučnicama će pomoći vašoj kosi da ostane uredna tokom noći. Prirodna svojstva svile, uključujući i njenu glatku površinu, mogu smanjiti količinu trenja na kosi, što često uzrokuje oštećenja, kao što su krzavi i oštećeni krajevi. 

Spavanje na svilenoj jastučnici je idealan način da se završi dan

Zaboravite na traženje prave strane jastuka. Sa svilenom jastučnicom ne morate da brinete da li će vam jastuk biti previše vruć ili previše hladan. Svila je prirodna tkanina koja reguliše temperaturu, zbog svoje prozračnosti, što je čini idealnom za bilo koje doba godine.
jastuk-sa-silkeep-belom-jastucnicom

8. KOMFOR - NAJNEŽNIJI PRIRODNI MATERIJAL

Pravi odmor treba shvatiti ozbiljno kao i zalaganje na poslu. Samo tako Vaše telo će sijati, a Vaš um porasti.  Komfor na jedinom mestu gde provodimo skoro pola našeg života je neizmerno važan. Dozvolite sebi da doživite novi dimenziju spavanja uz komfor koji pruža svilena posteljina. 

9. JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE

Poznato je da svilene haljine zahtevaju posebno održavanje, ali Silkeep jastučnice su napravljene od čvršće prirodne svile (mulberry silk) koja se može prati i u mašini za pranje veša. Međutim, pre pranja vaše svilene jastučnice u mašini, pročitajte tačne korake koje bi trebalo preduzeti pri održavanju ove luksuzne posteljine.

 

10. Svilena posteljina je NAJKVALITETNIJA

Osim toga, svila je jedna od najizdržljivijih tkanina danas, pa se investicija u svilenu posteljinu više nego isplati. Zbog osećaja spavanja na svili, poželećete da to bude jedine materijal na kome ćete provesti noć. 

Postoji razlog zašto se svila hiljadama godina smatrala statusnim simbolom elite širom sveta. Njen luksuzni izgled i osećaj daje svakom prostoru i vašoj spavaćoj sobi na značaju. Kada noću uskočite u krevet, svilena posteljina vam pruža osećaj kao da ste na sedmom nebu.
Svilena jastučnica može postati neizbežni sastojak u vašoj svakodnevnoj beauty rutini. Izaberite svoju Silkeep jastučnicu već danas i utonite u svileni san.
Pratite nas na Facebook-u i Instagram-u kako biste prvi saznali za popuste koje vam spremamo kao i za više saveta poput navedenih za održavanje vaše svilene posteljine.

Silkeep Svilene jastučnice:

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
0
  0
  Vaša korpa
  Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu
   Calculate Shipping
   Primenite kupon