fbpx
Top

S obzirom na to koliko vremena i novca trošimo na održavanje zdrave i negovane kose, važno je da tokom noći održavamo što bolju rutinu i prirodnu negu kose tokom sna. Da li ste se ikada zapitali o benefitima koje svilena kapa može pružiti? Spavanje sa kosom obavijenom najfinijim prirodnim materijalom ima značajne prednosti za prirodnu negu kose, a u nastavku otkrijte i koji su to pozitivni efekti spavanja sa svilenom kapom.

svilene kape za spavanje

Zašto svilena kapa za spavanje, a ne neka druga?

Benefiti svilenih kapa za spavanje

Žene širom sveta ulažu dosta novca u negu kose, investirajući u što kvalitetnije preparate i proizvode za kosu. Bez obzira na koji tip kose imate, svilena kapa vam zaista može pomoći u održavanju zdravije i sjajnije kose, kao i na zadržavanju frizure tokom noći.

bež svilena kapa za kosu

BEZ ISPUCALIH KRAJEVA

Tokom spavanja kosa je više sklona lomljenju, ali spavanje sa svilenom kapom može vam pomoći da to sprečite. Svilena kapa smanjuje trenje kose koje se stvara tokom spavanja, što će sprečiti kosu da se lomi i da razvija ispucale krajeve.

PROBUDITE SE SA UREDNOM FRIZUROM

Isfenirana kosa je definitivno prvi izbor najvećeg broja žena. Spavanje sa savršenom stilizovanom frizurom u svilenoj kapi štitiće je od mršenja i oštećenja tokom cele noci. Nošenje svilene kape sprečava trenje, štiteći tako vašu frizuru. Takođe nošenje svilene kape zaustaviće mršenje kose, sprečavajući da pramenovi kose postanu zapetljani i iskrzani.

frizura

svilena kapa pomaže kovdržama da zadrže formu

Kovrdžava kosa je drugačija od ostalih tipova kose i zahteva posebnu negu i održavanje. Svilena kapa korisna je u održavanju lokni tokom spavanja, tako što zadržava kosu na jednom mestu i sprečava da se lokne razdvoje, takođe održavajući volumen lokni i čineći ih izraženijim.

kovrdžava kosa

NEGOVANJE KOSE PRIRODNIM ULJIMA TEMENA GLAVE, BEZ ZAMAŠĆIVANJA

Nošenje svilene kape za spavanje podstiče stvaranje prirodnog ulja iz temena glave, koji je delotvoran u negovanju kose, omogućavajući da se svojstvo ulja ravnomerno raspodeli od korena do vrhova vlasi, a da pritom ne masti kosu.

zdrava kosa

ZADRŽAVA HIDRATANTNOST VLASI KOSE

Svilena kapa će zadržati svu hidratantnost vlasi kose, tako što će obezbediti da svi stavljeni preparati za kosu ostanu na njoj. Svilena kapa osigurava da skalp glave ostane hidriran i nahranjen tokom cele noći, sprečavajući tako stavranje peruti.

BEZ PRELAMANJA KOSE TOKOM SNA I GLAVOBOLJE IZAZVANE VEZANJEM KOSE

Spavate sa zavezanom kosom jer vam smeta raspuštena kosa? Ne morate više. Stručnjaci za kosu ne preporučuju spavanje sa zavezanom kosom, jer se na taj način kosa krza i lomi, a često zna da izazove i glavobolju ako je jako stegnuta prilikom vezivanja. Sa druge strane, svilena kapa pomaže da sklonite kosu sa lica i leđa, a da ne uzrokuje glavobolju i sprečava lomljenje i krzanje kose. Osim toga, uklanjanje kose sa lica tokom noći, ima značajne pozitivne efekte na smanjenja iritacije kože i pojave akni, jer koža ne dolazi u kontakt sa proizvodima koji ste naneli na kosu, a mogu začepljavati pore.

bež svilena kapa

BRŽI RAST KOSE

Adekvatna zaštita kose poput nošenja svilenih kapa tokom spavanja dovedi do čuvanja hidratantnosti kose, sprečava lomljenje i krzanje kose i samim time pospešuje se brži rast kose.

crna svilena kapa

INVESTIRAJTE U VAŠU SVILENU KAPU VEĆ DANAS

Silkeep svilene kape izrađene su od čiste mulberry (dudove) svile od 19momma, bez dodatnih materijala, koja je OEKO TEX sertifikovana, što znači da u njenom nastajanju nisu korištene nikakve štetne materije. Baš zato, Silkeep svilene kape za spavanje garantuju da će vaša kosa biti u dodiru sa jednim od najkvalitetnijih i najprijatnijih prirodnih materijala danas. U nastavku možete videti ponudu naših svilenih kapa za spavanje.

roze svilena kapa

Pratite nas na Facebook-u i Instagram-u kako biste prvi saznali sve novosti.

Post a Comment

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
0
  0
  Vaša korpa
  Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu
   Calculate Shipping
   Primenite kupon