fbpx
Top

Drage spavalice, danas ćemo razgovarati o jednom posebnom danu koji se sve više ukorenjuje u našim srcima. Galentines je postao je popularan putem američke TV serije “Parks and Recreation” u kojoj je Leslie Knope organizovala Galentines kao priliku da žene proslave svoje prijateljstvo. Ovaj praznik je prilika da se proslave snažne veze među ženama, a mi ćemo vas provesti kroz značaj i čari Galentines proslave.

1. Šta Znači Galentines?

Galentines je spoj reči “gal” (devojke) i “Valentines” (Dan zaljubljenih). Slavi se dan pre Dana zaljubljenih, 13. februara, a njegov fokus je na prijateljstvu i međusobnoj podršci među ženama. Umesto da čekamo romantičnu ljubav, Galentines nas podseća da cenimo i slavimo snažne veze sa našim prijateljicama.

2. ideje za Proslavu:

Proslava Galentines može biti raznovrsna i prilagođena vašim preferencijama. Razmislite o organizaciji kućnog okupljanja sa omiljenom hranom, pićem i igrama. Spa dan takođe može biti odličan izbor – zajedničko opuštanje uz masku za lice i razgovor. Bitno je da proslavite zajedništvo i podršku koje pružate jedna drugoj.

3. Pokloni za Prijateljice:

Galentines je savršena prilika da izrazite ljubav prema svojim prijateljicama. Silkeep svileni proizvodi su najbolji način da pokažete vašoj drugarici da brinete o njoj i koliko ste srećni što je baš ona deo vašeg života. Silkeep svileni proizvodi izrađeni su od 100% prirodne svile i idealan su poklon za sve ljubitelje negovane kože i kose kao i sve ljubitelje kvalitetnog odmora i mirnog sna. Poklanjanjem Silkeep svilenih proizvoda, bilo da poklanjate svilene jastučnice, svilene maske, svilene gumice, svilene pidžame i spavaćice,svilene uvijače, svilene kape, svilenu traku ili svilenu posteljinu, pružate vašoj drugarici osećaj raskoši i posebnosti. Za Galentines Day možete razmisliti o nekom od svilenih setova koji predstavljaju nežan poklon koji će vašoj drugarici omogućiti da se oseća posebno i negovano, istovremeno joj pružajući trenutke luksuza i udobnosti u svakodnevnom životu.

4. Tradicije i Osvrt na Godinu

Možete uvesti tradiciju godišnjeg osvrta na prijateljstvo – deljenje uspeha, izazova i lepih trenutaka. Ova tradicija ne samo da podseća na prošle godine već i stvara anticipaciju za ono što dolazi.

Galentines je praznik koji slavi ljubav i snažne veze među ženama. Bez obzira kako ga proslavljate, važno je da ga provedete sa osobama koje vam znače najviše. Neka ovaj Galentines bude dan ispunjen smehom, ljubavlju i snažnim vežama među prijateljicama.

Silkeep je prvi regionalni brend koji se bavi prodajom i kreiranjem proizvoda od svile za spavanje.

 

U nastavku možete videti ponudu naših svilenih proizvoda:

Pratite nas na Facebook-u i Instagram-u kako biste prvi saznali sve novosti.

Post a Comment

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
0
  0
  Vaša korpa
  Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu
   Calculate Shipping
   Primenite kupon