fbpx
Top
idealna posteljina za leto

Topli dani, a još toplije noći, podrazumevaju da razmišljamo o što prijatnijoj posteljini za leto koja neće stvarati dodatnu toplotu tokom sna. Jedno je sigurno, ono bez čega se ne može jesu prirodni materijali. Pa ako ste se pitali koja je idealna posteljina za leto,  danas vam pričamo o benefitima najfinije i najluksuznije posteljine – svilene posteljine. 

silkeep idealna posteljina za leto

Prirodni materijali su uvek idealan izbor kada je u pitanju posteljina za leto, jer je važno je da omogućimo koži da diše tokom noći.

SVILENA POSTELJINA- LETI HLADI, ZIMI GREJE

Svila je najfiniji i najluksuzniji prirodni materijal danas, koji je idealan za termoregulaciju tokom leta, kao i zime. Leti hladi, zimi greje. Osim toga, svila u odnosu na pamuk znatno manje izvlači vlagu i samim time održava hidrataciju kože i kose. Prirodno je hipoalergenska i smanjuje znojenje. Svilena posteljina odbija vlagu što je čini savršenom posteljinom za leto.

SVILENA POSTELJINA - INVESTIRANJE U DUGOTRAJNOST

Pored toga, svilena posteljina je veoma izdržljiva i jaka, pa ulažući u nju, investirate u dugotrajan komad kvalitetne i luksuzne posteljine.

idealna posteljina za leto

svila je hipoalergenska

Takođe, svilena posteljina je hipoalergenska, pa dok hladi telo tokom sna, bez vlage, ona onemogućava razvijanje bakterija i alergija tokom spavanja. 

POGLEDAJTE PONUDU SILKEEP SVILENIH POSTELJINA

Silkeep svilene posteljine izrađene su od najfinije dudove (mulberry) svile bez dodatnih materijala. 

Pratite nas na Facebook-u i Instagram-u i pratite popuste koje pripremamo i pronađite svilenu inspiraciju. 

 

Post a Comment

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
0
  0
  Vaša korpa
  Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu
   Calculate Shipping
   Primenite kupon