fbpx
Top
silkeep_svilene_jastucnice_prolecna_nega_lica

KOŽA VAŠEG LICA RADUJE SE
PROLEĆNOJ NEZI LICA.

Prolećna nega lica i hidratacija, hidratacija i samo hidratacija. Hidratacija lica je jedan od najvažnijih segmenata prolećne nege, koji na mnogo načina utiče na to kako izgledamo, ali i kako se osećamo. Lice ostavlja prvi utisak o osobi, pa je važno je da se pobrinemo da naša koža izgleda hidrirano i zdravo, a posebno nakon zime čiji specifični vremenski uslovi oduzmu koži sjaj. Evo par saveta.

PILING LICA I ODGOVARAJUĆE VISOKO NUTRITIVNE KREME

Pravilo odabrani piling za tip vaše kože, kao i kvalitetne kreme koje nakon toga koristite nahraniće Vašu kožu dubinski. Kvalitetne pilinge možete napraviti i od prirodnih proizvoda u kućnim uslovima, koji se čak pokazuju kao najbolji saveznici kože. Što se krema tiče, uvek verujemo da je jedna od boljih investicija, investicija u kvalitetnu kremu. 

PROLEĆNA NEGA LICA UZ ZAŠTITU KOŽE OD SUNCA

Ulje maline ili ulje jojobe idealni su saveznici kože Vašeg lica za zaštitu od sunca i loših UV zračenja. Osim toga, preporučuju se kreme sa SPF faktorom, kao i zaštini aksesoari, kao što su šešir i naočare. Unos vode i voće su idealan saveznik u ovom procesu.

silkeep-svileni-proizvodi-prolecna-nega-lica

NE ZABORAVITE VAŠE USNE

Usne se ne regenerišu toliko brzo kao i koža, pa je na usne potrebno staviti balzam nekoliko puta u toku dana. Takođe, prirodni pilinzi za usne su idealni za regeneraciju usne kože. Negovane usne već odaju utisak pola negovanog lica. 

silkeep-svileni-proizvodi-prolecna-nega-lica

HIDRATACIJA OKOLOOČNOG PODRUČJA

Najnežniji i najfiniji deo kože lica jeste koža oko naših očiju. To je vrlo tanak sloj kože koja se lako bora i dosta grči, pa je potrebno voditi posebnu negu o tom delu lica. Preporučujemo kreme sa visokim procentom hijaluronske kiseline. Takav proizvod definitivno će očuvati ovaj osetljivi deo kože lica i omogućiti mu da blista. 

Osim toga, da biste zadržali sjaj i blistavost i što duže dejstvo kreme, preporučujemo da spavate sa svilenom maskom za spavanje. Vaš san će biti čvršći, tokom noći deo oko očiju neće se dodatno borati, a svila neće upijati proizvode koje ste prethodno naneli. Probudićete se odmorni i svežiji nego ikada. 

silkeep-svilene-maske-prolecna-nega-lica

SPAVAJTE NA SVILENIM JASTUČNICAMA

Prethodno navedena nega lica je izuzetno važna, ali je još važnije da sve proizvode i sve procedure koje uradite na Vašoj koži imaju što duže dejstvo i dubinski regenerišu kožu lica. Zato je važno da pažljivo izaberete jastučnice na kojima spavate. Svila je jedan od najkvalitetnijih prirodnih materijala na svetu, a spavanje na svilenim jastučnicama bez dodatnih materijala je definitivno jedan od najvažnijih koraka u procesu nege lica. One ne upijaju proizvode koje nanesete, ne gužvaju Vašu kože, već je neguju i hlade, a pritom su neverovatno udobne i vizuelno veoma luksuzne i atraktivne. 

silkeep-svilene-jastucnice-prolecna-nega-ica

Ostavite nam komentare, koje su neke od vaših omiljenih načina za prolećnu negu kože lica. 

 

Vaš Silkeep

Post a Comment

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
0
  0
  Vaša korpa
  Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu
   Calculate Shipping
   Primenite kupon