fbpx
Top

Ekstenzije trepavica predstavljaju značajno ulaganje i u vremenu i u novcu. Ipak, ovaj trend nastavlja da raste i sve više postaje osnovni proizvod u svakodnevnim rutinama lepote žena širom sveta.

Ekstenzije trepavica su velika početna investicija i zahtevaju skupo održavanje.  Klasični set ekstenzija trepavica, može koštati i nekoliko stotina evra, sa sesijom koja traje otprilike oko 2h. Takođe, obnavljanje ekstenzija potrebno je na svake 3-4 nedelje da bi se održala punoća i lepota vaših trepavica.  U zamenu za odbacivanje svakodnevne maskare i uvijača za trepavice, ljubitelji ekstenzija u trepavicama prihvataju rutinsko održavanje za lepotu i samopouzdanje bez napora, koje dolaze sa savršenim trepavicama.

Dakle, cilj je da vaše trepavice traju što duže, zbog toga je izuzetno važno na kakvoj podlozi spavate kako biste što duže održali kvalitet ekstenzija. Silkeep svileni proizvodi su idealan saveznik za ekstenzije u trepavicama a zašto saznajte u nastavku.

1. silkeep svilene jastučnice- sprečavaju oštećenja ekstenzija tokom sna

Ne samo da je spavanje na svili oličenje luksuza, već je i neverovatno nežno prema vašoj kosi, koži, ali i trepavicama. Pamučna vlakna, čak i ona najmekša, mogu izazvati trenje i povući vaše trepavice, uzrokujući lomljenje i ispadanje. S druge strane, svila nudi površinu  bez trenja, omogućavajući vašim trepavicama da glatko klize bez ikakvih oštećenja. Takođe, svila ne upija vlagu što pomaže u očuvanju oblika, volumena i izgleda ekstenzija. Osim toga Silkeep svilena jastučnica pomaže u očuvanju sjaja i mekoće ekstenzija, pružajući im najnežniju površinu za kontakt tokom spavanja. Takođe svila je hipoalergena, što znači manju verovatnoću da će izazvati iritacije ili alergijske reakcije na koži oko očiju.

Nije ni čudo što stručnjaci za trepavice preporučuju prelazak na svilenu jastučnicu kako biste održali dugovečnost ekstenzija u trepavicama. Zamenite vašu pamučnu jastučnicu Silkeep svilenom jastučnicom i  uživajte u buđenju sa besprekornim trepavicama bez straha od opadanja.

2. silkeep svilene 3d noćne maske- nežne prema ekstenzijama

Ukoliko ste ljubitelj popodnevne dremke ili vam smeta svetlost kako biste lako utonuli u san Silkeep svilene maske su idealno rešenje za vas. Silkeep svilene 3D noćne maske imaju udubljenja koja omogućavaju prostor za trepavice bez pritiska, sprečavajući zapetljavanja ili oštećenja ekstenzija tokom noći. Takođe svilena tekstura smanjuje trenje između trepavica i maske, što pomaže u očuvanju trajnosti ekstenzija. Osim toga svilene Silkeep 3d maske pomažu u očuvanju oblika trepavica tokom spavanja, sprečavajući da se trepavice savijaju ili deformišu. Njihova struktura omogućava trepavicama da zadrže oblik, što rezultira ujednačenijim i atraktivnijim izgledom ekstenzija kada se probudite.

Silkeep je prvi regionalni brend koji se bavi prodajom i kreiranjem proizvoda od svile za spavanje.

 

U nastavku možete videti ponudu naših svilenih proizvoda:

Pratite nas na Facebook-u i Instagram-u kako biste prvi saznali sve novosti.

Post a Comment

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
0
  0
  Vaša korpa
  Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu
   Calculate Shipping
   Primenite kupon