fbpx
Top

Proleće donosi svežinu, ali i nove izazove za našu kosu. Sa promenljivim vremenskim uslovima, čestim aktivnostima na otvorenom i sve većim izlaganjem suncu, naša kosa može biti izložena raznim uticajima koji mogu dovesti do lomljenja i oštećenja. Međutim, postoji jedan jednostavan ali moćan saveznik u očuvanju zdravlja i lepote vaše kose: Silkeep svilene jastučnice. U nastavku otkrivamo sve benefite Silkeep svilenih jastučnica kada je u pitanju očuvanje kvaliteta, kao i rešenje protiv lomljenja i oštećenja kose ovog proleća. 

1. Smanjenje trenja

Silkeep svilene jastučnice su izrađene od 100% prirodne svile koja smanjuje trenje između kose i jastuka tokom sna. Ovo je klljučno jer trenje uzrokuje lomljenje kose, posebno kada se često okrećemo tokom noći. Redovno spavanje na Silkeep svilenim jastučnicama doprinosi poboljšanju teksture i sjaja kose tokom proleća. Takođe, spavanje na svilenim jastučnicama smanjuje zapetljavanje kose tokom sna i omogućava lakše raščešljavanje ujutro, što rezultira manjim oštećenjima kao i uštedom vremena. 

2. Zadržavanje vlage

Jedan od najvažnijih faktora za zdravu kosu je hidratacija. Silkeep svilene jastučnice ne apsorbuju vlagu kao pamuk, što znači da će vaša kosa zadržati više prirodne vlage. Ovo je posebno važno tokom proleća kada suv vazduh isušuje kosu i dovodi do lomljenja i oštećenja.

3. Smanjenje oštećenja

Silkeep svilene jastučnice za razliku od pamučnih imaju glatku površinu, stoga se smanjuje mogućnost zapetljavanja kose tokom sna. To smanjuje rizik od oštećenja kose i sprečava stvaranje čvorova kao i povećava otpornost. Osim toga Silkeep svilene jastučnice smanjuju statički elektricitet koji uzrokuje nepoželjni frizz. Ovo je posebno važno za očuvanje glatke i sjajne kose tokom proleća kada suv vazduh dovodi do povećanja statičkog elektriciteta.

Sve ove prednosti zajedno čine Silkeep svilene jastučnice izuzetno korisnim alatom za očuvanje kvalieteta i volumena vaše kose tokom proleća i tokom cele godine. Investirajte u Silkeep svilene jastučnice i osigurajte da vaša kosa ostane kvalitetna, sjajna i lepa bez obzira na vremenske uslove i sezonske promene. 

Silkeep je prvi regionalni brend koji se bavi prodajom i kreiranjem proizvoda od svile za spavanje.

 

U nastavku možete videti ponudu naših svilenih proizvoda:

Pratite nas na Facebook-u i Instagram-u kako biste prvi saznali sve novosti.

Post a Comment

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
0
  0
  Vaša korpa
  Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu
   Calculate Shipping
   Primenite kupon