fbpx
Top

Velike vrućine vam otežavaju da spavate? Vreme je da investirate u svilenu posteljinu. Do sada smo se fokusirali isključivo na benefite svilenih jastučnica, ali danas vam pričamo o benefitima svilenih prekrivača, jorgana i čaršava. U pitanju je dakle prirodna, visoko prozračna tkanina koja hladi leti, zahvaljujući termo regulatornim sposobnostima. Sada više ne morate da okrećete hladniju stranu jastuka svakih nekoliko minuta. Svilena posteljina radi zajedno sa vašim telom u cilju regulisanja temperature. 

Zašto svilena posteljina?

Pored termo regulativnih sposobnosti, svilena posteljina ima i čitav niz benefit za negu kože i kose. Svila sadrži sericin, koji sprečava akumuliranje melanina u koži, sprečavajući pigmentaciju. Takođe, svila upija manje od pamučnih jastučnica i zadržava manje prljavštine i ulja, pa je idealna kao hipoalergenska posteljina pogotovu za one sa problematičnom  kožom  (akne i slično). Po istom principu, svilena posteljina ne upija ni proizvode za negu lica, tako da oni ostaju na vašoj koži tokom cele noći i imaju pun učinak.

svilena posteljina

Beauty tip broj 1

Štaviše, nežna i mekana svilena posteljina bez dodatnih materijala, omogućava koži i kosi da klizi, onemogućavajući krzanje, boranje, gužvanje kože i kose- Nije ni čudo što svaki beauty ekspert preporučuje baš svilenu posteljinu kao najbolji beauty tip

roze svilena posteljina

Pratite nas na Facebook-u i Instagram-u kako biste prvi saznali za popuste koje vam spremamo. Vaš put do negovane kože počinje ovde!

 
svilena posteljina

Poledajte Silkeep svilenu posteljinu:

 

Post a Comment

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu
      Calculate Shipping
      Primenite kupon