fbpx
Top
svilene-jastucnice

Tokom hladnih meseci, kada su suva koža, alergije i hladnoća česti izazovi, svilene jastučnice se ističu kao multifunkcionalni saveznik pružajući ne samo udobnost, već i niz antialergisjkih prednosti. U nastavku vam predstavljamo nekoliko benefita svilenih jastučnica za sve one koji imaju problem sa alergijama tokom osetljivog zimskog perioda.

Svilene jastučnice deluju kao barijera protiv alergena, sprečavajući njihov prodor u jastuk i pružajući miran san osobama sklonim alergijama. Za razliku od drugih materijala svila smanjuje kontakt s alergenima koji se mogu zadržati u običnim jastučnicama, čime se smanjuje rizik od alergijskih reakcija. Grinje i prašina su česti uzročnici alergijskih reakcija, a svilene jastučnice smanjuju akumulaciju ovih alergena pružajući zdravu i čistu sredinu za spavanje.  Redovna upotreba svilenih jastučnica doprinosi prevenciji alergijskih reakcija, posebno kod osoba s respiratornim problemima. Svilene jastučnice takođe pomažu kod smanjenja oteklina i crvenila na licu uzrokovanih alergijskim reakcijama, pružajući ne samo udobnost nego i estetske benefite. Smanjenje kontakta sa potencijalno iritantnim alergenima povećava udobnost i doprinosi boljem i mirnijem snu.

Svila održava optimalnu vlažnost kože, sprečavajući suvoću koja može irirtirati disajne puteve. Ovo je naročito korisno tokom zimske sezone kada grejanje može dodatno isušiti vazduh. Svilena jastučnica proizvedena je bez upotrebe hemikalija koje mogu izazvati iritacije. To je posebno važno za osobe sa osetljivom kožom koje su podložne alergijskim reakcijama na određene supstance u konvencionalnim materijalima. Takođe komfor koji pružaju svilene jastučnice doprinosi opuštanju tela i uma, a ovaj faktor je važan za opšte zdravlje obzirom na povezanost stresa i slabljenja imunološkog sistema. 

Svilene jastučnice donose i estetski užitak, dodajući dozu elegancije spavaćoj sobi. Investiranje u svilene jastučnice predstavlja ne samo korak ka očuvanju zdravlja već i pravilnom spoju lukuza i praktičnosti tokom hladnih meseci.  

Silkeep je prvi regionalni brend koji se bavi prodajom i kreiranjem proizvoda od svile za spavanje.

 

U nastavku možete videti ponudu naših svilenih proizvoda:

Akcija Rasprodato baby-roze-komplet-double-svilena-posteljina

RSD 78,999.00RSD 98,999.00
Akcija Rasprodato bez-komplet-double-svilena-posteljina

RSD 78,999.00RSD 98,999.00

Pratite nas na Facebook-u i Instagram-u kako biste prvi saznali sve novosti.

Post a Comment

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
0
  0
  Vaša korpa
  Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu
   Calculate Shipping
   Primenite kupon