fbpx
Top

La Mer krema je poznata po svom luksuznom statusu i visokoj ceni, što može izazvati pitanja o njenom opravdanju. Glavni razlozi za visoku cenu ove kreme leže u njenom ekskluzivnom sastavu i procesu proizvodnje.

La Mer koristi bogatu formulaciju koja sadrži morske alge, mineralne ekstrakte i druge luksuzne sastojke. Neki od ključnih sastojaka u La Mer kremi uključuju:

 • Morsku kelp: Ova vrsta alge bogata je hranljivim materijama poput vitamina, minerala i antioksidanata. Morska kelp pomaže u hidrataciji kože, čineći je mekom i blistavom.
 • Minerali iz mora: La Mer krema sadrži bogatstvo minerala iz dubokih morskih voda. Ovi minerali pomažu u obnavljanju kože, pružajući joj vitalnost i sjaj.
 • Miracle Broth™: Ovo je potpisni sastojak La Mer kreme, koji se sastoji od fermentirane morske kelp i drugih prirodnih sastojaka. Miracle Broth™ ima za cilj da umiri, hidrira i obnovi kožu, dajući joj blistav i mladolik izgled.

 

Proces proizvodnje ove kreme je dugotrajan i zahteva preciznu kontrolu kvaliteta, što dodatno utiče na cenu.

Pored same kreme, korisnici često preporučuju korišćenje svilene jastučnice zajedno s La Mer kremom radi dodatnih koristi za kožu. Svila je poznata po svojoj sposobnosti da očuva vlagu i spreči nastanak bora i nabora na koži. Kada se koristi s La Mer kremom, Silkeep svilena jastučnica može pomoći u očuvanju hidratacije i doprineti boljem apsorbovanju aktivnih sastojaka kreme.

Ukratko, cena La Mer kreme odražava visok kvalitet sastojaka i proces proizvodnje. Korišćenje Silkeep svilene jastučnice zajedno s ovom kremom može dodatno poboljšati njene efekte na kožu i doprineti dugoročnom zdravlju i lepoti kože

Silkeep je prvi regionalni brend koji se bavi prodajom i kreiranjem proizvoda od svile za spavanje.

 

U nastavku možete videti ponudu naših svilenih proizvoda:

Pratite nas na Facebook-u i Instagram-u kako biste prvi saznali sve novosti.

Post a Comment

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
0
  0
  Vaša korpa
  Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu
   Calculate Shipping
   Primenite kupon