fbpx
Top
posteljina od svile

Kada uporedite posteljinu od svile, sa pamučnom ili sintetičkom, posteljina od svile je definitivno na vrhu liste. Dok pamuk mora da prođe kroz čitav jedan proces da bi postao hipoalergenski, svila je prirodno takva. Osim toga, pamuk izuzetno upija vlagu i zadržava je, dok je svila emituje. Posteljina od svile ima prirodnu sposobnost da se sinhronizira sa toplotom tela, pa nije potrebno da se otkrivate u toku noći.

posteljina od svile

Cena posteljine od svile

Cena posteljine od svile je najčešće faktor koji utiče da to da se ljudi odluče za drugi materijal posteljine. Međutim, benefit svile govore u korist tome da je ulaganje u posteljinu od svile, zapravo pametna i dugoročna investicija u veoma kvalitetnu, luksuznu, najnežniju posteljinu za buduće generacije. 

posteljina od svile

Obratite pažnju da li je posteljina zaista od 100% prirodne svile

Skrećemo pažnju da proverite da li je svilena posteljina izrađena od 100% prirodne svile bez dodatnih materijala, jer upravo takva posteljina pruža najviše benefita: termoregulaciju (leti hladi, zimi greje), hipoalergenska svojstva, nega kože i kose (najfiniji materijal sprečava gužvanje, krzanje, boranje kože i kose, ne upija prirodnu vlažnost kože i proizvode za negu kože i kose, pruža najnežnije luksuzno dugotrajno iskustvo spavanja. SIlkeep svilena posteljina izrađena je od 100% prirodne svile i ne sadrži dodatne materijale. .

Izrada svile

Pored toga, izrada svile, najfinijeg prirodnog materijala, jeste veoma dugotrajan proces, koji opravdava cenu i istrajnost. Više o tome možete pročitati ovde

posteljina od svile

Pratite nas na Facebook-u i Instagram-u kako biste prvi saznali za popuste koje vam spremamo. Vaš put do negovane kože počinje ovde!

 

pogledajte silkeep posteljinu od 100% prirodne svile

Post a Comment

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
0
  0
  Vaša korpa
  Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu
   Calculate Shipping
   Primenite kupon